‚Castle‘ produksjonsselskapets nye TV-kryptokomedie for å droppe en ep som NFT

En kryptofinansiert TV-komedieserie har til hensikt å gi ut en full episode som en NFT.

En TV-serie med skript som handler om krypto – og finansiert av den – er under utvikling hos Beacon Pictures, det uavhengige produksjonsselskapet bak „Bring It On“, og det populære ABC-dramaet „Castle“.

I følge Deadline Hollywood , tar den 10-delte TV-kryptokomedieserien „Hold on for Dear Life“ – en slags referanse til slanguttrykket „Hodl“, sikte på at hovedfotografering skal skytes i Puerto Rico fra august.

Showet, som ble opprettet av anonyme crypto-insider som kalte seg ‚Suhh Toshee‘, vil se ut til å gjenspeile livene til crypto-entreprenører, og forhåpentligvis bli finansiert av dem.

Beacon-sjef Mark Pennell sa til Deadline at:

“Crypto handler om fellesskap. Showet er en utvidelse av det samfunnet. Så vi omfavnet innovasjonen ved å skape en mulighet for kryptoentreprenører til å delta i et show som gjenspeiler mange av deres egne historier. “
Prosjektet skaffer midler via krypto ved å tokenisere fortjenesten på Ethereum, slik at investorer kan motta sin andel av inntektene direkte til lommeboken.

Produsentene håper også å tjene penger på gullrushet rundt NFT-samleobjekter, med planer om å lage en serie ikke-fungible tokens, samt gi ut den første tokeniserte hele episoden av et TV-show.

Historien er fokusert på Mel, en ung tech-grunnlegger som lanserer et token oppkalt etter hennes savnede beste venn Aveer og setter i gang med sitt band av „misfit“ venner for å gjøre Aveer-token til en suksess.

„For å gjøre det, må de overvinne fiender, sentraliserte makter og FUD (Frykt usikkerhets tvil)“
Serien er satt til å inneholde komos fra figurer i kryptoverdenen som milliardær Bitcoin-investor Tim Draper og Crystal Rose , administrerende direktør og grunnlegger av Sense .

Etter hvert som blockchain-teknologi og kryptokurrency fortsetter å krype seg inn i det vanlige samfunnet, får appetitten til kryptobaserte TV-serier og filmer fart

Cointelegraph rapporterte om utviklingen av den første K-drama- kryptoserien „Romantic Hacker“ noensinne i juli 2020, som innebærer en fiktiv historie om en koreansk børs som ble angrepet av hackere.

I oktober skrev den anerkjente skuespilleren Kate Winslet seg for å spille i en MGM-produksjon som portretterte grunnleggeren av OneCoin Ponzi-ordningen på 4 milliarder dollar , og i februar ble ‚Silk Road‘ løslatt som viser ledelsen frem til arrestasjonsmørket Silk Road- grunnlegger Ross Ulbricht.

Historien om hvordan Winklevoss-tvillingene ble Bitcoin-milliardærer ble også snappet opp av Stampede Ventures tidligere det året, og den samme forfatteren som skrev den, Ben Mezrich jobber med en bok og film for MGM og en bok som beskriver GameStop-sagaen.

Share