Pinoaminen Satoshis: Hyödyntämällä Defi-sovelluksia ansaitsemaan lisää Bitcoinia

Kun hajautettu rahoitus (defi) on tullut suositummaksi, digitaalisen valuutan kannattajat ansaitsevat rahaa yli 140 tuottoisalla kryptovaluutalla. Vaikka suurin osa defi-ekosysteemistä pyörii Ethereum-verkon ympärillä, monet ihmiset käyttävät näitä defi-sovelluksia ansaitsemaan lisää bitcoinia. Seuraava luettelo on muutama defi-alusta, jonka avulla ihmiset voivat pinota satoshoja hyödyntämällä likviditeettipooleja ja lainausohjelmia.

Suuri joukko ihmisiä pitää bitcoinia (BTC) pitkään ajankohtana riippumatta siitä, kuka on lykkäävässä lompakossa vai säilytysyhteisön kanssa, kuten vaihto. Nykyään monet ihmiset ansaitsevat kiinnostusta kryptovaluuttoihin defi-sovellusten kautta sen sijaan, että antaisivat varojen istua lepotilassa lompakossa tai vaihdossa.

Kuten edellä mainittiin, hajautettu rahoitus (defi) on ollut erittäin merkittävä Ethereum-ekosysteemissä, mutta on tapoja, joilla ihmiset voivat pinota satoshoja tuottoa tuottavilla sovelluksilla.

Kuitenkin voidakseen käyttää tarkasti sovellusta saadakseen lisää BTC: tä, käyttäjän on käytettävä resurssin tokenoitua versiota. Tai he voivat käydä kauppaa ja käyttää toista tunnusta, joka käyttää ERC20-token-standardia. Tunnistettuja bitcoin-projekteja ovat WBTC, renBTC, hBTC, sBTC, imBTC, tBTC ja pBTC.

BTC-sijoittajat voivat ansaita tuottoa käyttämättä tokenoituja BTC-varoja, mutta alustat, jotka tarjoavat suoraa kiinnostusta BTC: lle, ovat keskitettyjä pörssejä (cex) ja ovat vapaudenrajoittajia. Tiedot osoittavat esimerkiksi, että BTC: n haltijat voivat tallettaa kolikoita Coinlist, Cred, Blockfi, Bitfinex, Crypto.com ja Poloniex ja ansaita 30 päivän keskimääräinen tuottoaste 0,8-8,5% valitusta alustasta riippuen.

Elokuun puolivälissä news.Bitcoin.com julkaisi kattavan, syvällisen sukelluksen salauksen ansainta-, panostus- ja korollisiin tileihin.

Nyt jos henkilö haluaa hyödyntää defi-sovellusta, joka mahdollistaa luotonannon ja ansaitsemisen tuottamalla likviditeettiä, hän voi siirtää haluamansa varat ethereumiin (ETH) tai ERC20: een. Jos henkilö haluaa kerätä tuottoa 10 BTC: stä (105 000 dollaria), hän voi vaihtaa kolikot kosketukseen yli 30 ETH (käyttäen nykyisiä valuuttakursseja) ja vaihtaa jälleen jotain esimerkiksi WBTC, renBTC tai hBTC.

Nykyään suurinta osaa tokenisoiduista bitcoin-varoista voidaan käyttää melkein mihin tahansa Ethereumille rakennettuun likviditeetti- tai luotonantajaan.

Suurimman osan tokenisoiduista bitcoin-varoista käyttäjät voivat hyödyntää defisovelluksia, kuten Uniswap, Aave, Compound, Balancer ja paljon muuta. Sekä luotonantajat että likviditeettipoolit tarjoavat erilaisia korkoja talletetun määrän mukaan.

Toisin kuin cex-alustalla, kiinnostuksen ansaitsemiseksi defi-sovellukset voidaan tehdä ei-vakuustyyppisellä lompakolla kuten Metamask. Cex-alustat ovat kuitenkin ainoat palvelut, jotka maksavat tuloja suoraan BTC: ssä.

Jos satut siirtämään varoja Ethereumiin ja lopullinen tavoitteesi on lopulta myydä BTC: n tulot, näiden järjestelmien hyödyntäminen ERC20-pohjaisella stablecoinilla tuottaa paremman APY: n.

Esimerkiksi defirate.com näyttää, että DAI: sta ja USDC: stä johtuvat luotonantokorot ovat parhaita ja ne ovat kannattavimpia tuottoa tuottavia kryptovaluuttoja defi-alustoilla. Verkkoportaali stakingrewards.com tarjoaa käsityksen myös yli 666 tuottoa tuottavasta palveluntarjoajasta. Stakingrewards.com-sivustolta saadut tiedot osoittavat myös, että stablecoin-varat tarjoavat paremman tuoton.

Jopa cex-sovellukset, kuten Crypto.com, tarjoavat paljon korkeamman APY: n stablecoin-saldoille, toisin kuin kryptot, kuten BTC, BCH tai ETH.

Viime kädessä on tapoja, joilla bitcoiners voi ansaita satoshoja hyödyntämällä defiä, mutta heidän on joko siirrettävä varoja vaihtoehtoisiin blockchain-varoihin, merkitettävä BTC: nsä tai hyödynnettävä keskitetty säilytysyhteisö saadakseen tuottoa suoraan BTC-talletuksista.